Rent A Sunny Place

Wij zijn Rentasunnyplace

Rentasunnyplace is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vakantievilla’s en vakantiewoningen in dit prachtige gebied aan de Costa del Sol, ten oosten van Malaga.
Omdat we hier zelf wonen, bezoeken we alle vakantiehuizen persoonlijk en kennen we de details van zowel het huis als de verhuurder. Hierdoor én door onze kleinschaligheid kunnen wij adequaat reageren op vragen of calamiteiten.
Onze woningen zijn gelegen midden in de natuur of vlak bij het strand. Ze hebben allemaal een (privé)zwembad en zijn praktisch ingericht.
Laat ons u helpen met ons gratis advies in verschillende talen om te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Ons gebied bestrijkt de plaatsen tussen Rincon de Victoria en Nerja. Zie ook het kopje Omgeving om deze schitterende omgeving te ontdekken.

Het luxe niveau wordt door middel van sterren* aangegeven zoals die door de Nederlandse huurder onderkend zal worden. Hierbij zijn 5 sterren het maximaal haalbare: zeer luxe. Geen verrassingen dus!

Daarbij optellend dat dit gebied ‘El Mejor Clima De Europa’ (het beste klimaat van Europa) heeft, is de basis voor een perfecte vakantie gelegd.

Niet gevonden wat u zocht of is de vakantiewoning die u zoekt al gereserveerd? Neemt u contact met ons op: we hebben meer vakantiewoningen,  die (nog) niet op de website staan!

Bij vragen kunt u onder het kopje Contact onze gegevens zien en een contactformulier invullen. U kunt ook direct mailen naar 

info@rentasunnyplace.com.

We streven er naar om de vragen binnen een uur te beantwoorden.

Bellen of appen mag natuurlijk ook: 00 34 664 763 191