Rent A Sunny Place

Wij zijn Rentasunnyplace

Rentasunnyplace is gespecialiseerd in de verhuur van luxe vakantiewoningen in de prachtige Costa del Sol, ten oosten van Malaga. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche hebben we een reputatie opgebouwd voor onze persoonlijke service en aandacht voor detail.

Ons team bezoekt en inspecteert persoonlijk elk vakantiehuis dat we aanbieden om ervoor te zorgen dat onze gasten de best mogelijke ervaring hebben. Onze woningen bevinden zich in een prachtige natuurlijke omgeving of vlak bij het strand en zijn uitgerust met (privé)zwembaden en een scala aan luxe voorzieningen.

Laat ons u helpen met ons gratis advies om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Onze woningen zijn gelegen tussen Rincon de Victoria en Nerja, bekend om hun adembenemende natuurlijke schoonheid in ‘El Mejor Clima De Europa’ (het beste klimaat van Europa). Zie ook het kopje Omgeving om deze schitterende omgeving te ontdekken.

We begrijpen dat elke gast andere behoeften heeft, daarom hebben we accommodaties met verschillende luxeniveaus. Onze woningen worden beoordeeld met een sterrensysteem, waarbij 5 sterren het hoogste niveau van luxe is. Zo weten onze gasten precies wat ze kunnen verwachten als ze aankomen.

Als u het perfecte vakantiehuis niet kunt vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op. We hebben een breed scala aan woningen die niet online staan en helpen u graag bij het vinden van uw droomvakantiehuis.

We zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en zijn bereikbaar via ons contactformulier op onze website, per e-mail via info@rentasunnyplace.com of telefonisch / WhatsApp op +34 664763191. We streven ernaar om alle vragen binnen een uur te beantwoorden.