Rent A Sunny Place

Wij zijn Rentasunnyplace.com

Wij verhuren sinds 2014 diverse vakantiewoningen in het prachtige gebied dat ligt in de Costa del Sol, ten oosten van Malaga.

Ons gebied bestrijkt de plaatsen tussen Rincon de Victoria en Nerja. Zie ook het kopje Omgeving om deze schitterende omgeving te ontdekken.

Omdat wij zelf ook hier wonen, bezoeken wij alle vakantiewoningen persoonlijk en kennen de details van zowel de woning als de verhuurder. Hierdoor kunnen we adequaat reageren op vragen of calamiteiten.

Het luxe niveau wordt door middel van sterren* aangegeven zoals die door de Nederlandse huurder onderkend zal worden. Hierbij zijn 5 sterren het maximaal haalbare: zeer luxe. Geen verrassingen dus!

Daarbij optellend dat dit gebied ‘El Mejor Clima De Europa’ (het beste klimaat van Europa) heeft, is de basis voor een perfecte vakantie gelegd.

Niet gevonden wat u zocht of is de vakantiewoning die u zoekt al gereserveerd? Neemt u contact met ons op: we hebben meer vakantiewoningen,  die (nog) niet op de website staan!

Bij vragen kunt u onder het kopje Contact onze gegevens zien en een contactformulier invullen. U kunt ook direct mailen naar 

info@rentasunnyplace.com.

We streven er naar om de vragen binnen een uur te beantwoorden.

Bellen of appen mag natuurlijk ook: 00 34 664 763 191